Jos lisäät niitä suolakurkkuihin, niiden maku lämmittää aistejasi. Naapurit kyselevät aina reseptiä

Pikkelöinti on jo pitkään ollut suosittua kotijalostajien keskuudessa. Vaikka suosituin marinointituote on kurkku, myös monia muita vihanneksia ja hedelmiä voidaan marinoida onnistuneesti kotona. Voit valmistaa turvallisia ja laadukkaita suolakurkkuja, joissa on monenlaisia makuja.

Nämä kotitekoiset makeat ja kirpeät suolakurkut ovat kuin taivas suussa! Tämä on nopea ja helppo jääkaappikurkkujen resepti, jolla valmistat pienen erän tuoreita ja hyvänmakuisia kurkkuja. Niitä voi lisätä hampurilaisiin ja voileipiin tai syödä suoraan purkista! Naapurisi kyselevät tästä reseptistä.

Valmista parhaat makeat ja mausteiset suolakurkut tällä nopealla ja helpolla reseptillä.

Leikkaa kurkut ensin haluttuun muotoon. Minä jätän kurkut mieluiten kokonaisiksi, mutta voit myös tehdä pitkulaisia viipaleita. Tee yksi viipale paprikan pituussuuntaan. Näin mausteet pääsevät tunkeutumaan marinadiin ja suolakurkkuihin. Laita kurkut, tuliset paprikat, murskattu valkosipuli, sinappi ja mustapippurit lasipurkkeihin. Kaada kuuma suolaliuos varovasti kurkkujen päälle.

Mitä muita ainesosia voin lisätä?

Jos haluat kokeilla erilaisia makuja, kokeile lisätä tuoreita porkkanoita, sipulia, paprikaa ja retiisejä. Mausteiden osalta voit kokeilla. esimerkiksi kuminan, neilikan, kanelitankojen ja muiden marinointimausteiden kanssa.

Kesän suosikkiherkkujani ovat myös kurkut hunajakurkkujen kanssa. Perheeni käy niiden kimppuun kuin hullu

Leikkaa kurkut haluamallasi tavalla, jos käytät ylimääräisiä vihanneksia, leikkaa myös ne niin, että ne mahtuvat purkkiin. Suolaa kurkut ja laita sivuun. Sekoita etikka, vesi ja hunaja, saatat tarvita ruokalusikallisen tai enemmän suolavettä. Laita sitten kurkut lasipurkkeihin ja lisää jokaiseen purkkiin tuoretta tilliä, limettiviipale ja valkosipulinkynsi. Kaada suolavettä purkkeihin niin, että kurkut peittyvät kokonaan. Anna marinoitua jääkaapissa 24 tuntia ennen tarjoilua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: – Kypsennetyt marinadit:

Resepti marinoituja porkkanoita varten. Kurkkuilla ei ole mitään mahdollisuuksia sitä vastaan

Isoäitini vanha suolakurkkuresepti. Suhteiden muuttaminen tekee niistä rapeita ja täynnä makua.