Kun ne sytytetään, ne ovat uskomattoman aromaattisia. Ranskalaisesta pannukakkujen reseptistä on tullut hitti kotona.

Jos haluat nauttia ranskalaisesta keittiöstä kotona, älä unohda varastoida runsaasti voita, joka on useimpien ruokien perusruokaa. Yksi näistä on klassikko, jota monet ranskalaiset rakastavat. Herkullinen versio crepeistä appelsiinikastikkeella maistuu yksinkertaisesti mielettömältä.

Ne lämpenevät mukavasti viileämpinä päivinä ja sopivat täydellisesti perheen aamiaiseksi tai jälkiruoaksi sunnuntailounaan jälkeen. Tämä ranskalainen klassikko houkuttelee appelsiinin maulla, jota on vaikea vastustaa. Tämä versio tavallisista crepeistä on erittäin herkkä ja vie tämän ruokalajin seuraavalle tasolle.

Liekehtivien pannukakkujen salaisuus

Tämän upean ruokalajin valmistaminen miellyttää kaikkia talon asukkaita. Flamboimalla (kaadetaan alkoholia astian päälle ja sytytetään se tuleen) voit todistaa, että olet yksi maailman parhaista kokkeista.

Vaikka ”liekehtivien pannukakkujen” tekeminen vaatii paljon vaivaa… käytetään appelsiinilikööriä, voit tarjota niitä myös lapsille. Tämä johtuu siitä, että liköörin sisältämä alkoholi haihtuu polttoprosessin aikana ja pannukakkuihin jää uskomattoman aromaattinen, voimakkaasti hedelmäinen maku.. Lisäksi tämän ruokalajin valmistaminen on paljon helpompaa kuin luulisi. Jos siis et löydä ideoita, miten voit piristää pannukakkujasi, kokeile tätä reseptiä.

Crêpes Suzette -resepti

  • 250 ml 3,5-prosenttista maitoa,
  • 130 g vehnäjauhoja,
  • 250 ml vettä,
  • 2 munaa
  • ripaus suolaa,
  • ruokalusikallinen sulatettua voita,
  • 2 tl raastettua appelsiininkuorta.

Appelsiinikastikkeen ainekset:

  • 5 appelsiinia,
  • 3 rkl sokeria,
  • 3 rkl voita,
  • 2 rkl appelsiinilikööriä.

Vaiheittainen valmistus:

  • Laita kaikki taikinan ainekset suureen kulhoon ja sekoita huolellisesti, kunnes muodostuu homogeeninen pannukakkutaikina. Aseta taikina sekoittamisen jälkeen sivuun noin varttitunniksi.
  • Kuumenna sillä välin paistinpannu, kaada siihen eriä taikinaa ja pyri tekemään pannukakkuja mahdollisimman ohuiksi. Kun ne ovat paistuneet, taita ne neljään osaan nenäliinan tapaan tai kolmioiksi ja aseta sivuun.
  • Lisää seuraavaksi sokeri pannulle ja karamellisoi se, lisää sitten voi ja appelsiinista puristettu mehu.
  • Kasta valmiit pannukakut syntyneeseen appelsiinikastikkeeseen ja hauduta muutama minuutti. Juuri ennen tarjoilua kaada likööri pannukakkujen päälle ja sytytä ne hetkeksi tuleen.
  • Jos kokonaisuus on mielestäsi liian makea, voit valuttaa valmista jälkiruokaa kevyesti sitruunamehulla.

Jos et ole vielä lisännyt tuorejuustoa tähän taikinaan, saatat katua sitä. Tämä yksi lisäys muuttaa kaiken

Nämä mustikkapannukakut ovat mielettömiä. Perhe on hulluna niihin eikä halua toista aamiaista.