Makeat pallot, joiden sisällä on virkistävä yllätys. Tämä jälkiruoka voittaa jokaisen vieraan

Etsitkö täydellistä jälkiruokaa kesään? Meillä on kiire auttaa. Suklaa-kookospallot, joiden sisällä on yllätys, ilahduttavat sekä isoja että pieniä makean ystäviä. Helppo valmistaa, lyhyt ainesosaluettelo – voiko parempaa enää olla?

Kookos-suklaapallot ovat loistava idea yksinkertaisesta ja erittäin maukkaasta jälkiruoasta. Mansikat ja kaakao tuovat makeutta ja musta kahvi intensiivistä makua. Tämä yhdistelmä on vastustamaton ja on jo vakuuttanut lukemattomat herkkusuut. Se on täydellinen välipala rentouttavaan iltapäivään ja perheen ja ystävien herkutteluun.

Makea jälkiruoka, joka on maustettu kookoksella, kaakaolla ja mansikoilla. Kuorrutuksena kakun päällä on piristävä kahvin vivahde.

Makeiden pallojen valmistaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista. Sekoita vain kaikki taikinan ainekset keskenään ja täytä se sitten hedelmätäytteellä. Voit syödä tällaisen herkun kerralla tai purra sitä ja nauttia hitaasti sen sisällä olevasta mansikasta. Mikään ei myöskään estä sinua laittamasta sisälle mansikan sijasta muita suosikkihedelmiä, kuten kourallinen mustikoita, puolikas aprikoosi tai kirsikka.

  • 350 g tuoreita mansikoita,
  • 220 g pehmeää voita (kuutio),
  • 750 g kaurahiutaleita,
  • 250 g kookoslastuja,
  • 100 ml mustaa kahvia,
  • 2 rkl tomusokeria,
  • 2 tl kaakaota,
  • 3 tl vaniljasokeria.

Kookos-suklaapallot mansikoiden kanssa. Valmistustapa

Poista voikuutio jääkaapista tuntia aikaisemmin. Laita pehmeä voi, kaura, vaniljasokeri, kaakaojauhe ja kaakaojauhe kulhoon. Sekoita ainekset keskenään ja kaada sitten joukkoon juuri keitetty ja jäähtynyt mustakahvi – mitä vahvempi kahvi, sitä maukkaampi siitä tulee. Sekoita kaikki, kunnes ne ovat yhdistyneet, ja seuraavassa vaiheessa vaivaa taikina käsin.

Muotoile taikina palloksi, kääri se kelmuun ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi. Pese sillä välin mansikat huolellisesti ja poista varret. Jäähdytetyn taikinan irrottamisen jälkeen jaa se pienempiin paloihin.

Litistä jokainen pala kämmenelle ja aseta keskelle yksi mansikka. Kääri taikina ja kääri yllättäen hedelmä sisään. Pyörittele lopuksi syntyneet pallot kookoslastuissa ja laita ne jääkaappiin 20-30 minuutiksi. Tämän ajan kuluttua välipalat ovat valmiita syötäväksi. Nauti!

Poimi ne pensaasta tai osta ne markkinoilta ja aseta ne sitten hauraan taikinan päälle. Tämä on herkullinen kesäjälkiruoka

Olen aina tehnyt sienikakun reseptin väärin. Nyt teen tämän vaiheen ja siitä tulee täydellistä