Munakokkelista tulee samettista ja kermaista. Kukaan ei tiedä, että tämä lisäys voi tehdä ihmeitä.

Munakokkelit ovat aamiaisen kuningatar ja teemme niitä todella usein. Emme edes huomaa, että ne ovat kuivia ja joskus ällöttäviä. Koska teemme niitä niin usein. Miten tehdä unelmien munakokkelia? Tänään kerromme sinulle. Niistä tulee kermaisia ja mureita.

Me syömme kananmunia melkein joka päivä. Jos ei joka päivä, niin varmasti hyvin usein. Munakokkelit ovat tietysti munien valmistustapojen ykkönen. Ei ihme. Ne ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Voit lisätä niihin mitä tahansa, mitä sinulla on käsillä. Olipa kyseessä sitten pekoni, makkara, sipuli, maneesi ja vihannekset. On kuitenkin yksi asia, joka sinun tulisi tietää munakokkelista. Sen ei tarvitse olla tavallinen, tyypillinen aamiainen. Niistä voi tulla sellaista ruokaa, jota löytyy kalliista hotellista. Tämä on mahdollista, koska sinulla on varmasti jääkaapistasi löytyvä lisuke. Miten valmistetaan munakokkelia majoneesin kanssa?

Kermainen munakokkelia – resepti superaamiaiseen

Ainesosat:

 • 4 munaa
 • 1 pieni salottisipuli
 • muutama viipale makkaraa, pekonia tai pala salamia.
 • runsas ruokalusikallinen majoneesia.
 • hieman voita
 • suolaa ja pippuria maun mukaan
 • ruohosipulia tai persiljaa koristeeksi

Munakokkelia majoneesin päällä – miten ne valmistetaan?

 1. Valmistele pannu. Sulata voi siinä. Kun se on sulanut, pilko sipuli. Valmista lempiaineesi.
 2. Kuullota sipulit kuumassa voissa. Lisää sitten lempiainesosasi. Käytän yleensä pekonia. Voit lisätä mitä ikinä haluat. Suosittelen savustettua lihaa. Paista hetki, kunnes ainekset ovat lämmenneet.
 3. Lisää ruokalusikallinen majoneesia ja odota, että se sulaa.
 4. Lisää sitten munat. Kun munanvalkuaiset alkavat hyytyä, sekoita varovasti lastalla. Jätä haluamasi koostumus itsellesi.
 5. Mausta paistamisen loppupuolella suolalla ja pippurilla.

Munakokkelin maku muuttuu dramaattisesti. Majoneesi ja munat ovat täydellinen yhdistelmä. Se on aina ollut tiedossa. Mutta harva tietää munakokkelia majoneesin päällä. Toivottavasti tämä vinkki muuttaa aamiaisesi. Näin voit aina aloittaa päivän parhaalla munakokkelilla.

Näin keitetyissä kananmunissa ei ole ravintoaineita. Yleinen virhe

Nämä mustikkapannukakut ovat mielettömiä. Perhe on hulluna niihin eikä halua toista aamiaista.