Tämä härkäpapujen resepti on nettihitti. Parasta kokeilla sitä ennen kuin kausi on ohi

Kesäkuun lopusta elokuun loppuun myytävät härkäpavut ovat yksi suosituimmista palkokasveista. Suosituin valmistustapa on keittäminen suolatussa vedessä. Härkäpapu tarjoaa kuitenkin paljon muitakin vaihtoehtoja, ja nämä kaksi reseptiä ovat tämän vuoden internetin hitti.

Paistetut härkäpavut. Muista tämä temppu

Vaikka papuja maistuu hyvältä yksinkertaisimmassakin muodossaan, eli keitettynä vedessä pienen sokerin ja suolan kanssa, voimme joskus käyttää tätä vihannesta monin tavoin.

Miten valmistetaan paistettuja härkäpapuja? Yksinkertaisesti kiehauta vesi, johon lisäät teelusikallisen suolaa ja teelusikallisen sokeria, ja pudota valmiiksi pestyt härkäpavut kiehuvaan veteen. Papujen pitäisi olla kiehuvassa vedessä kirjaimellisesti 5-6 minuuttia, varsinkin jos kyseessä ovat pienet, nuoret pavut.

Tärkeä niksi on, että papuja ei saa peittää kannella keittämisen aikana. Jos näin tehdään, pavut voivat muuttua hapanimeläisiksi, mitä haluamme välttää. Valuta pavut hetken kuluttua ja kuumenna pannulla ruokalusikallinen kirkastettua voita ja kaksi teelusikallista oliiviöljyä.

Laita valutetut pavut kuumaan rasvaan ja lisää suosikkimausteesi. Näitä voivat olla makea jauhettu paprika, rakeistettu tai tuore puristettu valkosipuli ja tuore tilli. Paista, kunnes papujen kuori on ruskistunut. Lisää lopuksi vastajauhettua pippuria ja tarvittaessa suolaa.

Papuja ja uusia perunoita. Kesän ytimessä

Uudet perunat, jotka ovat myös kesän symboli ruoka-aineissamme, sopivat erinomaisesti pavut . Nämä kaksi vihannesta yhdistyvät täydelliseksi makujen sinfoniaksi salaatissa, joka sopii täydellisesti kuumille päiville.

Se on loistava valinta, jos olet paistanut liikaa papuja. Keitä vain uudet perunat ja murskaa leivinpaperilla vuoratulla leivinpaperilla jokainen hiukkanen lasin avulla pateeksi.

Sivele jokainen patty oliiviöljyllä ja laita uuniin, kunnes perunat ovat saaneet kunnolla ruskistusta.
Sekoita sillä välin kulhossa valkoinen kreikkalainen jogurtti, lisää hienonnettu kurkku, punasipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja puristuksella sitruunamehua.
Lisää sitten yksinkertaisesti valmiiksi paistetut härkäpavut ja paahdetut perunat kulhoon ja sekoita lopuksi ainekset keskenään. Tämä yksinkertainen salaatti sopii joko ateriaksi sellaisenaan tai lisäkkeeksi liharuokien kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: Salaatti ja salaatti: Salaatti ja salaatti: Salaatti ja salaatti: Salaatti ja salaatti: Salaatti ja salaatti: Salaatti ja salaatti:

Heitin nämä kasvikset taikinaan ja paistoin ne. Se on täydellinen välipala elokuviin

Kaada pataan ja odota. Vihreät pavut eivät menetä väriään eivätkä muutu säikeisiksi.