Älä edes heitä pyyhkeitä pesukoneeseen ilman tätä. Niihin jää edelleen likaa ja bakteereja.

Miten pyyhkeet pestään pesukoneessa? Sinun ei tarvitse tehdä mitään päästääksesi eroon haitallisista bakteereista. Tällä tekniikalla sinun ei tarvitse enää huolehtia, koska ne häviävät yhtä nopeasti kuin ne ilmestyivätkin. Tarvitset vain oikean lämpötilan ja keittiössä käytettävän tuotteen lisäämisen.

Pyyhkeiden peseminen vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta, mutta monet pitävät sitä silti ongelmallisena. Tämä johtuu siitä, että parhaista yrityksistämme huolimatta emme useinkaan pääse eroon kaikista haitallisista bakteereista, minkä lisäksi materiaali muuttuu karheaksi eikä ime vettä kuten ennen pesun jälkeen. Onneksi voit silti muuttaa kaiken. Unohda vain vanhat tavat ja ala pestä pyyhkeitä kunnolla. Mitä tehdä?

Miten pyyhkeet pestään pesukoneessa? Oikea lämpötila ja yksi ainesosa ovat avainasemassa

Kehon bakteerit kerääntyvät pyyhkeisiin nopeasti ja lisääntyvät kosteuden vaikutuksesta, joten pyyhkeet kannattaa pestä vaikka 2-3 päivän välein. Jotta haitallisista mikro-organismeista pääsee eroon, on huolehdittava sopivasta lämpötilasta pesukoneessa. Sen tulisi olla vähintään 65 celsiusastetta.

Jos valitset alhaisemman, muista kaataa lisäksi noin 2/3 kupillista tavallista alkoholietikkaa keittiöstä nesteastiaan.. Tämä menetelmä poistaa myös epämiellyttävän hajun.

VINKKI! Jos etikan haju ärsyttää sinua pesukoneessa pesemisen jälkeen, sinun ei tarvitse puhdistaa konetta heti. Avaa vain ovi muutamaksi tunniksi. Ominainen hapon tuoksu haihtuu nopeasti ja ongelma on ratkaistu.

Miten puhdistaa pesukone niin, ettei se haise? Vain muutama tabletti

Jos haluat puhdistaa pesukoneesi eikä sinulla ole kotona oikeita pesuaineita, kaikki ei ole menetetty. Voit käyttää tavallisia astianpesutabletteja, joita joillakin meistä on kotona.

VINKKI! Laita kapselien mukana rumpuun likaisia liinoja ja muita materiaaleja, joita et välitä vahingossa pilata. Näin et tunne tuhlaavasi vettä.

Mitä sinun pitäisi tarkalleen ottaen tehdä? Laita vain kaksi tablettia rumpuun ja aseta pesukoneen ohjelma noin 90 asteen lämpötilaan. Kuivaa sitten pesukoneen sisäpuoli jättämällä ovi auki.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Käytä kankaanpehmentimen sijasta. Vain puoli kupillista ja ne ovat pörröisempiä kuin luksuskylpylässä.

Säilytättekö pyyhkeitä noin täälläpäin? Se on terveydelle haitallista.