Älä pidä tätä kasvia talossa. Se ei lupaa hyvää. Se vetää puoleensa köyhyyttä kuin magneetti

Uskotko taikauskoon? Heidän mukaansa yksi suosituimmista huonekasveista voi vetää puoleensa huonoa onnea ja vaikuttaa kielteisesti kotitalouden jäsenten taloudelliseen tilanteeseen. Tarkista, jos sinulla sattuu olemaan tämä kukka ikkunalaudallasi.

Vaikka tällaisiin asioihin pitäisi suhtautua suurella etäisyydellä ja silmää räpäyttämällä, on monia ihmisiä, jotka uskovat taikauskoon. He ovat vakuuttuneita siitä, että tietyt käyttäytymistavat ja asiat voivat tuoda onnea tai päinvastoin olla onnettomuuden lähde. Jälkimmäistä he pyrkivät välttämään kuin paholaista ristiltä. Kuten käy ilmi, taikauskon mukaan tietyt suosikki huonekasvit voivat houkutella huonoa onnea, ja yhdellä niistä on oletettavasti huono vaikutus talouteen. Parempi olla pitämättä sellaista kotona.

Varo tätä kasvia. Hoja tuo sinulle taloudellista huonoa onnea

Tämä on hoja, jonka kukat muistuttavat ulkonäöltään tähtiä. Hoya on erittäin siro ja suhteellisen vähän huoltoa vaativa. Sen houkuttelevin piirre ovat kuitenkin kukkanuput, jotka näyttävät pieniltä tähdiltä. Hoja kukkii toukokuusta kesäkuuhun. Sen kukat voivat kestää jopa syksyyn asti.

Taikauskon mukaan hoja tuo taloudellista huonoa onnea kodinomistajille. Sanotaan, että mitä kauniimmin se kukkii, sitä enemmän tuhoa se tekee rahoille. Sitä kutsutaan jopa ”köyhyyskasviksi”. Sen sanotaan myös hoja lannistaa potentiaalisia kumppaneita ja voi aiheuttaa väärinkäsityksiä ihmissuhteissa.

Nämä kasvit tuovat poikkeuksellista huonoa onnea. Luettelo on pitkä

Mielenkiintoista on, että lista kasveista, joiden taikausko sanoo, etteivät ne tehoa meihin, on melko laaja. Vastaavasti monsteroiden, muratin, kanervien ja kaktusten sanotaan olevan taikauskoisia. Kanervan sanotaan tuovan huonoa onnea koko taloon. Aikoinaan uskottiin, että noidat käyttivät näitä kasveja luudanvalmistukseen. Entä monstera? Jälkimmäisen sanotaan tuottavan negatiivista energiaa, joka tekee kotitaloudesta ärtyisän ja alakuloisen. Uskotko sinä tällaiseen taikauskoon?

Aiheeseen liittyvät artikkelit: ”Uskomukset ja uskomukset”, ”Uskomukset ja uskomukset”:

Puutarhurit kutsuvat sitä ”köyhyyskasviksi”. Se on hyvin vaarallinen. Se tarvitsee vain yhden leikkauksen

Onko sinulla univaikeuksia? Ehkä sinulla on näitä kukkia makuuhuoneessasi