Asiantuntijat paljastavat oikean suolamäärän lattian moppaamiseen ja pitämiseen kiiltävänä

Vaikka moppaisit kuinka monta kertaa viikossa, likaa tulee aina niin paljon, ettet tiedä, mistä se tulee. On olemassa keinoja, joilla voit puhdistaa lattiasi ja varmistaa, että se näyttää joka kerta häikäisevältä, kuten tämä temppu mopata suolalla joka saa talosi näyttämään lehdeltä.

Mitä voin laittaa lattialle, jotta se kiiltää?

Vaikka markkinoilla on jo puhdistusaineita, jotka on suunniteltu moppaamaan lattia nopeasti ja helposti, voit aina antaa niille hieman apua sekoittamalla niihin muita ainesosia, jotka reagoivat paremmin antavat sinulle syvemmän puhdistuksen.

Näiden ainesosien joukossa on suola, joka ei voi koskaan puuttua asiantuntijaseoksista, jotta voit puhdistaa minkä tahansa kodin osan. Suorittamaan siivouksen kunnolla, sinun tulisi tehdä seuraavat toimet:

  • Sekoita ämpärissä lämpimässä vedessä tilkka suosikkilattianpuhdistusainetta, kupillinen alkoholia, ruokalusikallinen nestemäistä saippuaa ja kupillinen vettä. kolmasosa kupillisesta suolaa.
  • Aseta moppi tai sieni, liota hyvin, jotta kaikki ainesosat sekoittuvat ja kyllästyvät, ja lopuksi purista ja anna lattialle ensimmäinen moppaus.
  • Huuhtele sitten moppi uudelleen ja jätä se tällä kertaa kuivemmaksi, pyyhi lattia toisen kerran ja huomaat, kuinka kaikki lika on poissa ja talosi on säihkyvän puhdas.

Nyt kun tiedät, että jos haluat saada kiiltävän lattian, tämä on suolan määrä jota sinun tulisi käyttää seoksessasi, kun kyseessä on moppaamiseen.

Mitä tapahtuu, kun moppaat suolalla?

Suola imee itseensä vettä, mikä auttaa poistamaan tahrat, ja se on myös hankaavaa, joten voit hangata sillä ja päästä eroon tahroista. itsepäiset pigmenttiläiskät.

Suola on erittäin tehokas puhdistusaine, kun se yhdistetään happoon (kuten puhdistusetikkaan tai sitruunaan). Siksi suola on erittäin hyödyllinen homeen poistoon, vaatteiden valkaisuun tai keittiön työtasojen puhdistamiseen.

Lisäksi ihmisille, jotka haluavat pitää talonsa vapaana huonoista viboista, merisuola on hyvä energianjohdin, joka mahdollistaa hyvien värähtelyjen houkuttelemisen sen lisäksi, että se suosii huonojen energioiden poistumista ja jättää talosi häikäiseväksi. harmonisempi koti.

Seuraavalla kerralla kun moppaat kotisiälä unohda lisätä suolaa veteenjotta lattiastasi tulisi kirkkaampi ja kodistasi harmonisempi.