Kolmekymppisenä opin kuorimaan valkosipulia. Tämä temppu on korvaamaton. Se vie vain kolme sekuntia.

Valkosipulin kuoriminen on monelle todellinen koettelemus. Joskus kuori irtoaa helposti, joskus taas millimetri kerrallaan, eikä tiedä, kumpi on saanut tarpeekseen – sinä vai epäonninen valkosipulinkynsi. On käynyt ilmi, että on olemassa tapa tehdä se nopeasti ja kivuttomasti molemmille osapuolille. Se vie kirjaimellisesti kolme sekuntia.

Keittiön pahimpien askareiden listalla sipulien kuoriminen on useimmiten listalla. Jokainen, joka on joutunut käsittelemään erityisen sitkeää valkosipulin kuorta, tietää kuitenkin liiankin hyvin, miten työlästä sen kuoriminen voi olla. Etenkin silloin, kun haluaa käyttää useita kynsiä tai jopa päitä.

Miten valkosipuli kuoritaan? Internetistä löytyvät niksit eivät aina toimi.

Valkosipulin kuorimiseen on monia tapoja. Jotkut pistävät kuoren klassisesti veitsellä, toiset murskaavat sitä hieman. Toiset kokeilevat internetistä löytyviä temppuja. Yksi erityisen suosittu on laittaa valkosipuli vesiastiaan ja ravistella sitä. Tämä ei kuitenkaan aina tuota toivottua tulosta – valkosipuli on silti kuorittava perinteisellä tavalla.

Ota veitsi ja viipaloi valkosipuli. Kuori irtoaa hetkessä

Toinen temppu on kuitenkin ilmaantunut internetiin, ja on sanottava, ettei se ole lainkaan hieno. Se ei vaadi erityistä valmistelua tai työkalujen ostamista. Tarvitset vain veitsen ja kolme sekuntia kallisarvoista aikaasi. Leikkaa valkosipulinkynsi kahtia, mutta poikittain, ylhäältä alaspäin. Irrota sitten puoliskot toisistaan, ja kuori irtoaa itsestään.

Näytä tämä viesti Instagramissa

A post shared by Britt & Mitch ~ Real Life Travel Creators (@brittandmitchworldwide)

Tämä menetelmä ilmestyi matkapariskunta Brittin ja Mitchin Instagram-tilille ja sai heti internetin käyttäjien ihastuksen. Yli 400 000 ihmistä tykkäsi siitä. Videolla henkilön nähdään pitelevän neilikkaa ja leikkaavan ilmaa. Suosittelemme käyttämään tähän leikkuulautaa. Se on sekä mukavampaa että turvallisempaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Miten kuoria valkosipuli nopeasti? Kokki kokeili ilmapallotemppua. Vain muutama sekunti ja se on kuorimaton.

Hiero ”kultaa” terveydelle. Lisää tätä maustetta munakokkeliin ja aallot alkavat kadota vatsastasi