Kulmien lika katoaa silmänräpäyksessä. Tarvitset vain kodin puhdistusainetta. Ne ovat kuin uudet

Liitosten puhdistaminen voi olla työläs tehtävä, ja siihen tarkoitetut puhdistusaineet sisältävät yleensä paljon kemikaaleja ja ovat kalliita. Siksi kannattaa tutustua kotikonsteihin, joilla saat siistittyä. Miten puhdistaa likainen saumauslaasti? Se ei ole vain uskomattoman helppoa, vaan myös erittäin halpaa.

Likainen laasti on jokaisen kotiäidin painajainen. Paitsi että ne näyttävät rumilta, ne ovat myös vaikeita pestä. Onneksi keittiössämme on ainesosia, joista voi valmistaa erittäin tehokkaita puhdistusaineita. Niiden ansiosta voit puhdistaa kylpyhuoneesi perusteellisesti ilman suurempaa vaivaa.

Miten puhdistaa likainen laasti? Tämän tahnan ansiosta ei tarvita hankausta.

Kun näemme kylpyhuoneessa rumia, kellastuneita saumoja laattojen välissä, pidättäydymme välittömästi uimasta. Onneksi voimme helposti palauttaa niiden puhtauden. Tee vain tahna, joka lian päälle levitettynä poistaa sen hetkessä.. Tarvitset vain kolme ainesosaa sen valmistamiseen:

  • 60 ml etikkaa,
  • 9 ruokalusikallista ruokasoodaa,
  • ruokalusikallinen astianpesuainetta.

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa, kunnes saat paksun tahnan. Levitä sitä kulmiin vanhalla hammasharjalla kevyesti hieroen.. Anna vaikuttaa 20 minuuttia, huuhtele vedellä ja pyyhi kuivaksi mikrokuituliinalla.

Miten tehdä laastin puhdistusainetta? Valmista liuos keittiöstäsi löytyvistä aineksista.

Kotitekoinen laastinpuhdistusaine suojaa erinomaisesti homeen ja lian kertymistä vastaan. Et voi käyttää sitä vain laattojen puhdistamiseen, vaan se sopii myös erinomaisesti suihkukaappien puhdistamiseen. Se saa sinut unohtamaan lasin saostumat, eikä juokseva vesi jätä enää raitoja.

Tarvittavat ainesosat:

  • 1/2 kupillista viinietikkaa,
  • 1/2 kupillista vettä,
  • 1/4 kupillista ruokasoodaa,
  • 4 ruokalusikallista sitruunamehua.

Kaada vesi, etikka ja sitruunamehu suihkepulloon ja sekoita. Lisää sitten vähitellen ruokasoodaa liuokseen. Tähän tarkoitukseen kannattaa käyttää pientä suppiloa, jonka läpi jauhe putoaa helposti pulloon. Sekoita lopuksi kaikki huolellisesti ja kotitekoinen kylpyhuoneen puhdistusaineesi on valmis.

Jos haluat käyttää sitä laattojen ja saumojen puhdistamiseen, suihkuta niitä huolellisesti ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Puhdista saumat tämän ajan kuluttua pienellä harjalla ja huuhtele vedellä. Suihkukaapin puhdistusliuoksen käyttäminen: suihkuta pinta huolellisesti ja anna vaikuttaa 8 minuuttia. ja pyyhi sienellä. Huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä ja pyyhi paperipyyhkeellä.

VINKKI! Jos etikan haju ärsyttää sinua, voit lisätä nesteeseen 10-12 tippaa suosikkisi eteeristä öljyä naamioimaan sen tuoksun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: Viinietikka: Viinietikka, joka on valmistettu etikkaöljystä ja joka on valmistettu etikkaöljystä:

Käytä kankaanpehmentimen sijasta. Vain puoli kupillista ja ne ovat pörröisempiä kuin luksuskylpylässä.

Heitän ne rumpuun ja laitan pesukoneen päälle. Ratkaisin tämän ärsyttävän ongelman käytännössä ilmaiseksi.